Konopljin Čaj

6.96

Konopljin čaj vsebuje posušene liste in cvetove industrijske konoplje pridelane v Sloveniji. Vsebuje številne naravno prisotne kanabinoide kot je kanabidiol (CBD). Sama vsebnost kanabinoidov je odvisna od sorte konoplje, zato je naš čaj izdelan iz skrbno izbranih sort z najvišjo vsebnostjo CBD.

Neto količina: 40 g

Poreklo: Slovenija

40 gramsko pakiranje vsebuje med 1000mg in 1200mg kanabinoidov konoplje z vsebnostjo približno 450mg kanabidiola (CBD). Kanabinoidi iz rastline konoplje vplivajo na endokanabinoidni sistem v našem telesu kateri igra zelo pomembno vlogo pri uravnavanju številnih funkcij in procesov v organizmu.

 

Uporaba konopljinega čaja: Za pripravo čaja uporabite 2 dcl vroče vode (približno 70 ºC), dodajte ščepec konopljinih lističev in pustite stati od 8 do 10 minut. Ker večina kanabinoidov ni topna v vodi, za kar največji učinek na zdravje in počutje v čaj dodamo nekaj žlic olja ali masla. Konopljin čaj lahko pijete večkrat dnevno.

 

Sestavine: 100% slovenski konopljin cvet in listi

 

Ročno izdelano, 40 g, 100 % slovenski pridelek. THC < 0,2%.

 

ali ste vedeli?

Agrosloven kapljice in paste so izdelane ravno iz izvlečka konopljinega čaja oz. cveta katerega pridelujemo sami obenem pa prav tako odkupujemo pri slovenskih pridelovalcih.